Welkom in Hotel Soret

Hotel in Overijse.

Overijse
43 kamers
Restaurant ISTAS

Vlakbij Brussel, centrum van Europa, alsook bij de luchthaven van Zaventem en in de nabijheid van de belangrijkste snelwegen en in de rust en het groen van het Zoniënwoud, ontvangt de familie Soret haar gasten in het ‘Hotel Soret’ te Jezus-Eik.

Boekingen via telefoon of email
+32 2 657 37 82info@hotel-soret.be

Wellness

In onze wellness komt u helemaal tot rust. Neem een verfrissende en relaxerende duik in ons overdekt zwembad na een mooie wandeling of stevige workout in onze fitnessruimte. Na een poosje puffen in onze sauna en een heerlijke douche, voelt u zich weer helemaal herboren.

Kamers

Hotel Soret telt in totaal 43 mooie kamers waarvan 2 exclusieve suites.
Alle kamers beschikken over een badkamer met bad en/of douche, een wc en alle comfort. Tevens zijn alle kamers voorzien van telefonie en televisie. De prijzen zijn per dag en per kamer, inclusief ontbijtbuffet. Als klant heeft u in ons hotel bovendien gratis toegang tot wifi.

Omgeving

Hotel Soret heeft een uitstekende ligging. Niet ver gelegen van de luchthaven van Zaventem, eenvoudig bereikbaar via de snelweg, en op wandelafstand van winkels en restaurants. Bovendien ligt het hotel slechts op een steenworp verwijderd van de rust, pracht en het groen van het bekende Zoniënwoud.

Restaurant ISTAS

‘Istas’ opende reeds in 1875 haar deuren en wordt met veel passie uitgebaat door de familie Soret. In dit restaurant, gelegen net naast het hotel, kan u met volle teugen en het hele gezin, heerlijk Bourgondisch genieten van de diverse smaken en culinaire hoogstandjes die de Belgische keuken rijk is.

Wat krijg je?

Voorzieningen, diensten, & reisgids

Gratis WiFi
Gratis Parking
Comfort slaapkamer
Zwembad